Over ons

over-ons-rietdekker-drenthe-drijber-strijker
sbb-beeldmerk

Rietdekkersbedrijf Strijker is opgericht in 2003. Daarvoor hadden we al diverse jaren ervaring opgedaan in het rietdekkersvak. Dagelijks gaan we met uiterste precisie aan het werk. Vakmanschap, klantvriendelijkheid en een prettige werksfeer staan bij ons centraal.

Rietdekken is een ambacht waarbij gebruik wordt gemaakt van natuurlijke producten. Daarnaast wordt riet steeds meer gecombineerd met moderne technieken (zonneboilers, zonnepanelen) en diverse materialen. Ook architecten gebruiken steeds vaker de rieten dakbedekking of rietproducten in hun ontwerpen.

In de beginperiode waren we vooral werkzaam in Drenthe. Al vrij snel werden de werkzaamheden uitgebreid door heel Nederland op diverse grote klussen.

Door de jaren heen heeft Rietdekkersbedrijf Strijker op diverse plaatsen in Nederland al meer dan 30.000 vierkante meter aan rieten daken geplaatst.

Sinds de start van het bedrijf in leiden wij rietdekkers op. De laatste jaren zijn wij ook actief geworden als erkend leerbedrijf bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Een prettige en veilige leer- en werkomgeving is essentieel voor een goede ontwikkeling van student naar vakman. Daarom hechten wij hier veel waarde aan. Studenten zijn erg positief over het werken en leren bij ons bedrijf.

Wat wij anders doen

Wij zijn selectief in het geleverde riet, door betrouwbare leveranciers en het hanteren van strenge kwaliteitseisen kunnen wij een langere levensduur van uw nieuwe rieten dak realiseren.

rietdekkersbedrijf-beste-kwaliteit-riet